Recently added

Vragen?

Bel: 085 – 250 00 83

 

Over ons

Powered by Omnia 4 Office

Perfectzitten.nl

Bij PerfectZitten.nl draait alles om het creëren van de ultieme zitervaring. Ons verhaal begon met een diepgaande passie voor kantoormeubilair en jarenlange ervaring in de branche. Het viel ons op dat de keuze voor de juiste stoel een uitdaging op zich was – een doolhof van opties waarin klanten verdwaalden.

Uit deze uitdaging groeide onze missie. Wij wilden een verschil maken, de markt veranderen en klanten helpen om de stoel te vinden die perfect bij hen past. Daarom hebben we onze eigen stoelenlijn opgezet, gebaseerd op onze diepgaande kennis en toewijding aan comfort, stijl en functionaliteit.

Bij PerfectZitten.nl gaat het niet alleen om meubilair, maar om de mensen die er gebruik van maken. We streven ernaar om uw werkdag comfortabeler te maken en uw werkruimte te transformeren in een oase van ontspanning. Onze waarden zijn gebaseerd op eerlijkheid, kwaliteit en zorg voor onze klanten.

Wij zijn niet zomaar een kantoorinrichter; wij zijn uw partner in zitten. 

Video afspelen
Een perfectzit voor elke dag

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: Perfect Zitten.
We combineren deskundigheid met passie, waardoor we stoelen ontwerpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook passen bij uw behoeften en stijl. Of u nu op zoek bent naar ergonomisch comfort, stijlvol design of duurzaamheid, bij PerfectZitten.nl hebben we de stoel die bij u past.

Ons team

William Boeve

Ergonomisch adviseur

Mathijs de Vries

Ergonomisch adviseur

Ben Eekman

Ontwikkeling en uitvoering